Huur een weddingplanner in!

Het inhuren van een weddingplanner bespaart je veel tijd en geld!

De meest gehoorde opmerking die ik de laatste tijd krijg is ‘een weddingplanner, dat is toch heel duur!’ Dat is maar net hoe je het bekijkt. Ja, wij weddingplanners kosten geld maar wist je dat we ook geld en bovenal een heleboel (vrije) tijd opleveren?

Tijd

Een huwelijk voorbereiden neemt veel tijd in beslag. Wist je dat het voorbereiden ongeveer 240 uur in beslag neem. Het ene bruidspaar neemt daar ruim de tijd voor en het andere doet het in een korte periode. Welke keus je ook maakt, je zult merken dat je veel tijd kwijt bent aan de gesprekken met de leveranciers en locaties. Elk weekend en de avonden zitten vol afspraken, want je werkt overdag. Dus er komt veel op de vrije momenten. En dan heb je eindelijk DE leverancier gevonden en dan kan die op jullie datum niet of valt buiten het budget. Weer opnieuw beginnen met de zoektocht…

Een weddingplanner

Een Weddingplanner ontlast je door tijdens het kennismakingsgesprek op zoek te gaan naar jullie behoefte. Zij selecteren leveranciers waarvan zij weten dat ze kwaliteit leveren, beschikbaar zijn op jullie datum en binnen jullie budget passen. Kijk eens hoeveel dat aan tijd en frustratie scheelt!

Vervolgens loopt alle contact via hen, waardoor je op de tijden die jouw uitkomen kunt kijken naar de voorstellen, offertes en ideeën.

Geld

Hoe kan iets dat geld kost nou geld opleveren hoor ik je denken. Een weddingplanner kan een offerte nog eens onder de loep nemen en kijken of de kosten die doorberekend worden ook echt berekend moeten worden. Daarnaast hebben ze vaak afspraken met diverse partijen waar je een korting krijgt als je via de weddingplanner boekt of koop. Dat scheelt toch weer.

Stress

Het hebben van een weddingplanner scheelt ook veel stress. Zij weten hoe ze de planning aan moeten pakken. Ze doen dit niet voor het eerst en kunnen je geruststellen als je even een stress moment hebt. Ze hebben voor veel dingen meteen een oplossing of gaan het voor je uitzoeken. En volgens mij is dat heel veel waard!

Dus twijfel niet langer en Huur een weddingplanner!

Weddingplanner

Wil jij weten wat een weddingplanner voor jou kan betekenen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en ontdek hoe fijn het kan zijn als er een onafhankelijk persoon met jullie meedenkt over de mooiste dag van je leven!

Fotocredits: RUUDC fotografie, Sophie Koch

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2018/07/3-Ceremonie_002-e1548405146708.jpg); } #cata_custom_heading_oxapajj0e9 > h2, #cata_custom_heading_oxapajj0e9 > h2 a{}