Een afwezige gast kost ook geld!

Een afwezige gast kost ook geld!

Vandaag een blog die deze keer niet voor het bruidspaar maar voor de gasten bestemd is! Want waarom is het zo belangrijk dat je je op tijd afmeldt voor een huwelijk of feest waar je niet bij aanwezig kunt zijn, je leest het hier.

Waarom RSVP

Zodra je een uitnodiging ontvangt voor een huwelijk staat er (bijna) altijd de vraag of wilt laten weten of je aanwezig bent of dat je je voor een bepaalde datum af moet melden. Maar waarom is dat eigenlijk?

Het bruidspaar weet natuurlijk dat een huwelijk geld kost. Of ze nou een groot of een klein budget hebben. Daarom nemen ze veel tijd voor het samenstellen van de gastenlijst. Wie wordt wel een daggast en wie niet? Altijd een dilemma. Uiteindelijk zijn de uitnodigingen verzonden en als ontvanger zie je dan staan RSVP, meld je aan, laat je weten of je komt of laat het weten als je er niet bij kunt zijn en dat je voor een bepaalde datum gereageerd moet hebben.

De kosten

De reden voor deze vraag is simpel, want Het bruidspaar of de weddingplanner geeft een aantal dagen van tevoren door aan de locatie hoeveel gasten er komen. Dit aantal gasten is ook waar het bruidspaar voor gaat betalen, ongeacht of je wel of niet komt. Een locatie koopt namelijk alles in op dit aantal en als je als gast zonder afmelden niet komt, betaalt het bruidspaar toch gauw minimaal €30,- voor een avondgast en minstens €60,- voor een daggast en dat is toch zonde van het geld, vindt je niet?

RSVP dus altijd!

Dus vanaf nu altijd op tijd afmelden!

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2019/03/De-week-van-het-Geld-2.png); } #cata_custom_heading_nkd2uuf3b3 > h2, #cata_custom_heading_nkd2uuf3b3 > h2 a{}