Ik ben Fernanda en als professioneel weddingplanner ga ik voor jou aan de slag om van jouw totale trouwdag een persoonlijk, ontspannen en fantastische dag te maken. Door mijn grote netwerk en verschillende connecties zoeken we samen de leveranciers die van jouw complete trouwdag een onvergetelijk en unieke ervaring maken. Dus wil jij op een leuke, ontspannen en persoonlijke manier de voorbereidingen van jouw gehele trouwdag beleven? Dan ben ik er speciaal voor jou!

Ik inspireer en ontzorg je graag met de organisatie (van klein tot groot) en ik ben er op de dag zelf, om alles op rolletjes te laten verlopen. Je kan op elk moment tijdens je voorbereidingen mijn hulp inroepen. Het organiseren van een geslaagde dag zal ik altijd op een manier doen die bij jou als persoon past, vandaar dat een persoonlijke klik van zeer groot belang is voor mij 🙂 Uiteindelijk zal echt iedereen genieten van een onvergetelijke dag! Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen en of we een klik hebben? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoor graag wat jouw wensen en ideeën zijn voor een onvergetelijke trouwdag!

Partner,Picture-perfect,jaikwilria,trouwambtenaar,2018
Trouwambtenaar
Weddingplanner,Picture-Perfect,Bruiloft,Fotos,2018
Kleiding & Accessoires
Picture-Perfect,Weddingplanner,bruiloft Jurge& Esther. (7)
Trouwauto
Partner,Picture-Perfect,Weddingplanner,Trouwlocatie,Het Laer (2)_resultaat
Trouwlocatie
Partner,Picture-Perfect,Weddingplanner,Fotograaf,Marloes-ter-Horst (15)_
Fotograaf
Picture-Perfect,Weddingplanner,bruiloft Jurge& Esther. (11)small
Make-up & Hair

Definitie weddingplanner:
Een professioneel weddingplanner (huwelijksplanner of bruiloftsplanner) is een van oorsprong Amerikaans beroep. Een weddingplanner kan de gehele organisatie met betrekking tot een bruiloft overnemen van het bruidspaar of enkele elementen ervan regelen. Ook kan een weddingplanner ingeschakeld worden om op te treden als ceremoniemeester. Zo kan een weddingplanner worden ingezet om de juiste leveranciers te selecteren en eventueel kortingen te bedingen. Anders dan bij traditionele ceremoniemeesters is kenmerkend voor de professionele weddingplanner, dat er in principe geen voorafgaande persoonlijke relatie tussen klant en planner is. 

Van aanzoek tot al het uitzoekwerk. Als weddingplanner kan ik je ondersteunen tijdens de voorbereiding voor jullie mooie dag. Het begint allemaal met aantrekkingskracht. Je gaat trouwen! Nadat je het van de daken hebt geschreeuwd, begint je zoektocht naar een weddingplanner en meestal begint je je zoektocht online.  Je bezoekt verschillende websites en misschien voel je een eerste klik. Je bent nieuwsgierig en alles wat je ziet spreekt je aan. Je voelt kriebels. Slaapt er nog eens een nachtje over, deelt het met je partner, praat er met anderen over en vervolgens neem je contact met me om tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek jouw wensen en ideeen voor jouw onvergetelijke trouwdag te bespreken!

 • Fernanda is een kordaat optredende weddingplanner die niet prominent aanwezig is en aan wie je met een gerust hart de planning van de mooiste dag van je leven toevertrouwt.
  Judith en Melroj, Bruidspaar

 • Fernanda is onze steun en hulp geweest bij de voorbereidingen Ă©n op dĂ© dag zelf 9~5~2018. Hoe hadden we het zonder haar zo heerlijk en voor ons perfect gekregen....daar hoefden we gelukkig niet over na te denken, ze was er namelijk volledig voor en met ons! Wij waren best gespannen, ook ivm andere grote veranderingen in ons leven, Fernanda is op het juiste moment bij ons gekomen en wij zijn haar nu en altijd dankbaar voor de dag die, mede door haar organisatie en betrokkenheid, zo bijzonder is geworden. Bedankt lieve Fernandađź’‹
  Elice & Piet-Jan, Bruidspaar Bruidspaar

 • Fernanda (Picture Perfect) heeft op uitstekende wijze de ceremonie toespraak op onze bruiloft verzorgd. Persoonlijk, ongedwongen en met vrolijke noot. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek heeft ze niet alleen ons, maar ook onze familie en vrienden geĂŻnterviewd. Vervolgens heeft ze al deze verhalen verwerkt ze tot een mooie toespraak.We kregen van diverse vrienden en familieleden complimenten dat we zo'n leuke spreker op onze bruiloft hadden! We kunnen Fernanda van harte aanbevelen!Tom & Ellen Driedonks
  Tom & Ellen, Bruidspaar

 • Fernanda maakte meteen een vertrouwde indruk bij alle aanwezigen in de zaal. De ceremonie werd door haar op een goede, leuke, persoonlijke en spontane manier verzorgd.Met name de persoonlijke noot maakte de ceremonie luchtig en intiem. Er werd aandachtig geluisterd, soms werd er een traan weggepinkt maar er werd ook veel gelachen.
  Mvr. Nijhuis , Ambtenaar van de burgerlijke stand Gemeente Ommen

 • Fernanda heeft de voorbereiding heel serieus en professioneel opgepakt. Zij is niet alleen met ons in gesprek gegaan, maar heeft ook onze ouders, getuigen en vrienden benaderd. Dit heeft geresulteerd in een prachtige en persoonlijke ceremonie. Ook tijdens ceremonie betrok zij de mensen erbij die voor ons belangrijk waren. Op deze manier werd het niet alleen onze ceremonie, maar ook van de mensen dicht om ons heen. We hebben genoten, gelachen en gehuild, het had niet mooier kunnen zijn.
  John & Carlien, Bruidspaar

 • Lieve Fernanda Huizinga-Houtschild bedankt voor het mede organiseren van onze geweldige dag vol liefde! Bedankt voor wie jij bent in al je facetten als mens en in je werk.... Jouw professionele houding met geweldig draaiboek waar je u tegen zegt! Wij zijn dankbaar voor alles wat we gister hebben mogen delen samen met jou ❤️ en we hopen dat je er net zo van genoten hebt als wij 🥂Prachtig beroep, prachtige vrouw! ❤️
  Jurgen & Esther, Bruidspaar

 

Picture it and make it Perfect
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:rgba(255,255,255,0) !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2018/07/3-Ceremonie_002-e1548405146708.jpg); } #cata_custom_heading_xkmwsw0j6m > h5, #cata_custom_heading_xkmwsw0j6m > h5 a{} #cata_custom_heading_kkhuxmuzfa > h2, #cata_custom_heading_kkhuxmuzfa > h2 a{} #cata_custom_heading_z2d3fouahc > h6, #cata_custom_heading_z2d3fouahc > h6 a{} #cata_custom_heading_r8x3z8g58w > h6, #cata_custom_heading_r8x3z8g58w > h6 a{} #cata_custom_heading_oyeqq4w1g9 > h6, #cata_custom_heading_oyeqq4w1g9 > h6 a{} #cata_custom_heading_y75uk8zeq4 > h6, #cata_custom_heading_y75uk8zeq4 > h6 a{} #cata_custom_heading_7ovvcpndf5 > h6, #cata_custom_heading_7ovvcpndf5 > h6 a{} #cata_custom_heading_ibsgwsg9cx > h6, #cata_custom_heading_ibsgwsg9cx > h6 a{} #cata_button_8t2mopylv8.cata-button{}#cata_button_8t2mopylv8.cata-button .cata-btn{color: #826a14;border-color:#826a14}#cata_button_8t2mopylv8.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#826a14; background-color:#826a14} #cata_custom_heading_1ae9x077k7 > h5, #cata_custom_heading_1ae9x077k7 > h5 a{} #cata_custom_heading_s0p8sp153m > h2, #cata_custom_heading_s0p8sp153m > h2 a{} #cata_custom_heading_oxqdbdqfhv > h5, #cata_custom_heading_oxqdbdqfhv > h5 a{} #cata_custom_heading_2771w98ylc > h2, #cata_custom_heading_2771w98ylc > h2 a{} #cata_custom_heading_lxwa4cr5ly > h5, #cata_custom_heading_lxwa4cr5ly > h5 a{} #cata_button_95jpld0cf9.cata-button{ margin-right:20; margin-left:20;}#cata_button_95jpld0cf9.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_95jpld0cf9.cata-button .cata-btn:hover{color: #826a14;border-color:#ffffff; background-color:#ffffff}