Speciaal voor bruidsparen met een no-nonsens mentaliteit,
die ondernemers zijn, of beide een drukke baan en/of gezin hebben!

Weddingplanner,Picture-Perfect,Bruiloft,Fotos,2018
Picture-Perfect,weddingplanner,Elice&PietJan (6)_
  • 18 mei hebben wij onze onvergetelijke trouwdag gehad en dit is voor een heel groot deel te danken aan Fernanda. Met ons meedenken, organiseren, plannen, onderhandelen, niks was haar te gek of te veel. En op de dag zelf was ze een super ceremoniemeester. Ze heeft echt alles tot in de puntjes geregeld, zodat het voor ons een hele onbezorgde dag was. En daarnaast is ze ook nog heel spontaan, correct met afspraken maken, duidelijk en lief. Kortom we willen Fernanda aan iedereen aanbevelen!!
    Inge & Leo, Bruidspaar

Ik als Picture-Perfect begrijp dat jullie huwelijksdag een bijzondere en unieke gebeurtenis is. In die periode wil je zo min mogelijk stress ervaren en zo veel mogelijk genieten. Ik ben een hands-on weddingplanners-bureau dat alle ‘regel’ dingen uit handen neemt. Zodat jullie je alleen maar bezig hoeven te houden met de leuke dingen van de voorbereiding van je huwelijk. Ik ben gespecialiseerd in het werken met ondernemers, mensen met drukke banen en/of een gezin met een no-nonsens mentaliteit, die willen genieten van hun huwelijksdag en plezier willen hebben in de weg daarnaartoe.

VIP-TREATMENT

Perfect voor:
Bruidsparen die zich enkel bezig willen houden met de leuke dingen van het plannen van het huwelijk, zoals het eten, de taart, de muziek, bloemen en andere styling beslissingen.

MEER DETAILS
PICTURE-PERFECT

Perfect voor:
Bruidsparen die weten wat ze willen, maar door de drukte van alle dag niet toekomen aan de organisatie van hun huwelijk.

MEER DETAILS
LAST-MINUTE

Perfect voor:
Je bent al begonnen met de organisatie van je bruiloft. Maar ineens is het al bijna zo ver en kom je in de stress, omdat je eigenlijk nog niet zo veel hebt geregeld. Geen probleem!

MEER DETAILS
FOR 1 DAY

Perfect voor:
stijlvolle bruidsparen, die weten wat ze willen en zelf willen plannen met advies, inzicht en assistentie bij het afronden van details. Ik ben als ceremoniemeester op de huwelijksdag aanwezig.

MEER DETAILS

Van kleine intieme bruiloften tot huwelijken op verschillende locaties elke weddingplanning ervaring is uniek en op maat gemaakt. Ieder bruidspaar krijgt persoonlijke aandacht en een vrolijke toegankelijke professionele weddingplanner. Picture-Perfect is specialist in het prachtige Vechtdal en omgeving. Maar let op! De weddingplanner’s diensten worden speciaal voor jullie als bruidspaar samengesteld. Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Er zijn dus maar beperkte plekken beschikbaar om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:rgba(255,255,255,0) !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2019/01/IMG_3338-e1548404483595.jpg); } #cata_custom_heading_jxpuiwn1ah > h5, #cata_custom_heading_jxpuiwn1ah > h5 a{} #cata_custom_heading_t91tlx88oj > h2, #cata_custom_heading_t91tlx88oj > h2 a{} #cata_button_q94hlplzvd.cata-button{ margin-right:20; margin-left:20;}#cata_button_q94hlplzvd.cata-button .cata-btn{color: #826a14;border-color:#826a14}#cata_button_q94hlplzvd.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#826a14; background-color:#826a14} #cata_custom_heading_er4h3mjp0w > h5, #cata_custom_heading_er4h3mjp0w > h5 a{} #cata_custom_heading_zal0ch7xes > h2, #cata_custom_heading_zal0ch7xes > h2 a{} @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_nv4sq { height :30px !important; } } #cata_button_hbqyr04hdf.cata-button{ margin-right:20; margin-left:20;}#cata_button_hbqyr04hdf.cata-button .cata-btn{color: #826a14;border-color:#826a14}#cata_button_hbqyr04hdf.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#826a14; background-color:#826a14}