Wedding weetjes woensdag – Alternatief

Een huwelijk brengt kosten met zich mee!

Iedereen weet dat een huwelijk kosten met zich meebrengt. Tijdens de voorbereidingen kom je allerlei kostenposten en dilemma’s tegen waar je over na moet denken.  Eén daarvan is het diner en het aantal dag- en avondgasten. Soms moet je impopulaire keuzes maken, maar heb je als eens aan een alternatief gedacht?

Wanneer je keuzes moet maken

Het beste is om te kijken wat jullie graag willen. Als er dan een keuze gemaakt moet worden in verband met het budget dan kan je het beste een wensenlijst maken met de dingen waarvan je zeker weet dat je dat graag wilt en dan kun je dingen tegen elkaar wegstrepen. Maar heb je wel eens gedacht aan een alternatief?

Het alternatief

Als je heel graag een diner wilt met een select gezelschap, maar dat er wel meer gasten bij de ceremonie aanwezig zijn dan kan je ervoor kiezen, eerst te dineren en daarna pas te trouwen. Zo hoef je niemand weg te sturen na het Ja-woord en heb je ook geen onverwachte eters. Of wat dacht je van een avond ceremonie? Zo kan iedereen aanwezig zijn bij het Ja-woord en kunnen daarna meteen de voetjes van de vloer!

Er zijn geen regels

Ook bij de indeling van je dag zijn weer geen regels, behalve als je ook een kerkelijke inzegening wilt laten doen. Dan zegt de wet dat je eerst voor de wet moet trouwen en daarna pas in de kerk het ja-woord kan geven.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2019/04/Diner.jpg); } #cata_custom_heading_vm0slu975e > h2, #cata_custom_heading_vm0slu975e > h2 a{}