Nanny’s for a day

Stelt u zich voor, u nodigt uw gasten uit voor uw bruiloft, groot feest of een event, maar u heeft nog niet nagedacht over de kinderen van uw gasten. Gelukkig hoeft u daar niet verder over na te denken want Nanny’s for a day nemen die zorg graag uit handen voor u!

Het bieden van zorg, veiligheid en warmte staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken altijd met minimaal 2 nanny’s. Zo is er genoeg aandacht en liefde voor elk kind. Daarnaast willen we de ouders ontlasten zodat zij geen zorgen hebben over hun kind en optimaal kunnen genieten van het feest. We zorgen ervoor dat de kinderen zich vermaken en eventueel hun middagslaapje kunnen doen. De kinderen krijgen een eigen feest met bijbehorende activiteiten, dat vergelijkbaar is met het betreffende feest. Dit creëren we door middel van een persoonlijk gesprek vooraf op locatie of via Skype. Knutselen, spelen, boekjes lezen, tekenen, taartjes versieren en dansen… Veel is mogelijk zodat ze al met al terugkijken op een mooie en memorabele dag. Zowel ouder als kind zullen zeggen dat ze zich geen moment verveeld hebben én de ouders zorgeloos hebben kunnen genieten.

Over Machteld: Mijn naam is Machteld de Koning. Ik ben 25 jaar en woon in Zwolle. Mijn droom was altijd al om iets op te zetten waar ik mijn visie, inspiratie en enthousiasme in kwijt kan. Na mijn opleiding ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang’ besloot ik om door te studeren. Inmiddels heb ik mijn diploma als Psychomotorisch Therapeut (PMT) en ben ik werkzaam als PMT’er in de jeugdzorg. Een baan die veel voldoening geeft. Toch is het verlangen om mijn droom te verwezenlijken gebleven. Hetzelfde geldt voor Stephanie. We slaan nu de handen ineen en gaan samenwerken. Met Stephanie, studiegenoot, vriendin en nu vennoot zeggen we met trots: ‘Nanny for a day’ is opgezet! Hèt oppasduo dat u en uw kinderen die onvergetelijke dag bezorgt!

Over Stephanie: Ik ben Stephanie van Lochem, geboren op 18 juli 1992. Ik woon samen met mijn vriend en twee hondjes in Zwolle. De opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker heb ik afgerond in 2014 en daarna heb ik de opleiding Verpleegkunde gedaan, die ik in 2016 heb afgerond. Momenteel werk ik twee dagen in de week als Nanny bij een gezin thuis. Ook werk ik bij een kinderzorghotel waar chronisch of ernstig zieke kinderen kunnen logeren en bij een kinder-thuiszorgorganisatie. Nadat ik een keer op een bruiloft de bruidskinderen de hele dag mocht verzorgen, heeft dit bij mij het zaadje geplant om hier meer van te maken. Samen met Machteld de Koning zijn wij voor uw evenement of bruiloft dè ‘Nanny for a day’! Dit te mogen doen is geweldig! Samen maken we er altijd een feestje van zodat de kinderen, net als de volwassenen, ook een feestelijke dag zullen ervaren!