Landgoed “het Laer”

Trouwen….Het moet een van de mooiste dagen uit het leven zijn. Op deze dag vertrouw je erop dat je in goede handen bent en dat alles klopt tot in de kleinste details. Of het nu gaat om alleen de trouwceremonie of een compleet verzorgde dag met receptie, diner en feest; met onze ervaring wordt deze dag er een om nooit meer te vergeten.

Landgoed Het Laer staat al sinds 1999 bekend als trouwlocatie. Het 17- eeuwse Landgoed vormt een prachtig decor en staat exclusief voor deze dag gereserveerd. Of de ceremonie nu binnen of buiten gaat plaats vinden; de mogelijkheden zijn legio. Raak geïnspireerd door alles wat Landgoed Het Laer te bieden heeft. Graag gaan wij vrijblijvend in gesprek om kennis te maken en sfeer te komen proeven.

Manon Zantingh is de manager van Landgoed het Laer. Zij verzorgt samen met haar team onder andere alle bruiloften op Landgoed het Laer. “Wij werken op Landgoed Het Laer niet volgens een ‘standaard’ programma, aldus Manon”

“Een ceremonie, feest, of receptie is juist uniek wanneer de persoonlijke wensen hierin zijn verwerkt. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er allemaal bij komt kijken. Wij maken samen een draaiboek en bespreken de dag tot in detail door. Dit bespaart veel tijd waardoor het toeleven naar deze dag al een feest op zich wordt en zo ontspannen kan verlopen.”

Met gastvrije groet uit het Vechtdal,
Manon Zantingh