de Barones

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Trouwen is een bijzonder gebeurtenis, ten overstaande van dierbaren, familie en vrienden beloven jullie elkaar eeuwige trouw. De Barones in Dalfsen is dé perfecte en romantische trouwlocatie om het ja-woord naar elkaar uit te spreken! Restaurant en Hotel de Barones is gelegen op Landgoed Gerner en is van oudsher gebouwd als woonhuis voor De Barones van Haersolte. Het statige landhuis heeft karakteristieke hoge plafonds en diverse sfeervolle ruimtes.

Sfeervolle mogelijkheden
De Gasterij is het hart van het landhuis. Deze ruimte beschikt over een historische schouw en knusse serre met openslaande deuren naar het terras en de tuin. Bij goed weer verzorgen wij de ceremonie in de tuin waarna jullie aansluitend het glas heffen en aan prachtige aangeklede lange tafels kunnen plaatsnemen om te dineren of barbecueën. Opzoek naar een echte Festival Wedding of ander thema? In samenwerking met Fernanda kunnen wij alles naar jullie stijl verzorgen!

Liever het hele weekend feesten?
Willen jullie de festiviteiten verspreiden over het hele weekend? Geen enkel probleem! Wij beschikken over 23 comfortabele hotelkamers waar jullie als bruidspaar en jullie genodigde gasten heerlijk kunnen vertoeven. Begin het weekend met een ‘rehersal dinner’, begin uitgerust aan jullie grote dag en sluit het weekend gezellige en ongedwongen af onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen jullie graag uit om zelf de sfeer en mogelijkheden van De Barones te komen ervaren!

Met gastvrije groet,

Jolanda & Marc Koggel
Restaurant & Hotel De Barones

Gerner Es 5a, 7722 RX Dalfsen
Telefoon & Reserveren: (0529) 43 56 66
Email: info@debaronesdalfsen.nl
Website: www.debaronesdalfsen.nl