Een bijzonder feest te vieren? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere dag die je graag op een originele en persoonlijke wijze wil vieren met je vrienden en familie, maar ontbreekt het je aan tijd en/of ideeën? Dan ben ik er speciaal voor jou!, zodat echt iedereen onbezorgd kan genieten van jouw dag!

Ik inspireer en ontzorg je graag met de organisatie (op elk gewenst moment, zowel groot als klein) en ik ben er op de dag zelf, om alles op rolletjes te laten verlopen. Hierdoor kan echt iedereen genieten van een onvergetelijke dag! Het organiseren van een geslaagde dag zal ik altijd op een manier doen die bij jou als persoon past, vandaar dat een persoonlijke klik van groot belang is voor mij🙂. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen en of we een klik hebben? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoor graag wat jouw wensen en ideeën zijn voor een onvergetelijk life-event! Ik kijk ernaar uit!

 

Picture it and make it Perfect
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:rgba(255,255,255,0) !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2018/11/4-Receptie-Diner_001-e1548404822746.jpg); } #cata_custom_heading_06oaxrllyv > h5, #cata_custom_heading_06oaxrllyv > h5 a{} #cata_custom_heading_hidaufxpyn > h2, #cata_custom_heading_hidaufxpyn > h2 a{} #cata_custom_heading_2ovjvftxp5 > h5, #cata_custom_heading_2ovjvftxp5 > h5 a{} #cata_custom_heading_kcwwdlmi97 > h2, #cata_custom_heading_kcwwdlmi97 > h2 a{} #cata_custom_heading_c5zdrfyxy8 > h5, #cata_custom_heading_c5zdrfyxy8 > h5 a{} #cata_button_bn1eoy4a9z.cata-button{ margin-right:20; margin-left:20;}#cata_button_bn1eoy4a9z.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_bn1eoy4a9z.cata-button .cata-btn:hover{color: #826a14;border-color:#ffffff; background-color:#ffffff}