Ik ben Fernanda Huizinga, in 2008 getrouwd met mijn jeugdliefde Hans en heb twee zoons. Als puber zei ik al ‘als ik later groot ben’, word ik Weddingplanner, maar zoals dat gaat in het leven, heb ik die wens om diverse redenen uitgesteld. Hoewel het me nooit helemaal los heeft gelaten, want tijdens mijn studententijd organiseerde ik de introductiekampen, kerstgala’s en andere feesten. Later tijdens mijn baan als leerkracht in het basisonderwijs waar ik 12,5 jaar heb gewerkt, was ik altijd te vinden in de commissies die de feesten organiseerden. Ook als ceremoniemeester heb ik bruiloften georganiseerd en natuurlijk de organisatie van mijn eigen huwelijksdag in 2008.

In 2016 was voor mij het punt gekomen om de stap naar mijn droombaan te maken en ben ik gestart met het volgen van de opleiding tot Weddingplanner, bij Weddingplanners international. Daar ben ik zo gemotiveerd en geïnspireerd geraakt door dit fantastische vak dat ik zeker weet dat dit beroep voor mij gemaakt is! Het nadenken over de mooiste dag van iemands leven en daar een onderdeel van uit mogen maken, zeg nou zelf, dat is toch een eer!

Mijn droom is werkelijkheid geworden. Vanaf 2018 ben ik professioneel weddingplanner / ceremoniemeester. Ik ondersteun bruidsparen om van hun ideeën, werkelijkheid te maken. Dat doe ik door ze te inspireren en te motiveren. Ik ben de stabiele basis die het eindresultaat altijd in gedachten houdt.

 • Lieve Fernanda Huizinga-Houtschild bedankt voor het mede organiseren van onze geweldige dag vol liefde! Bedankt voor wie jij bent in al je facetten als mens en in je werk.... Jouw professionele houding met geweldig draaiboek waar je u tegen zegt! Wij zijn dankbaar voor alles wat we gister hebben mogen delen samen met jou ❤️ en we hopen dat je er net zo van genoten hebt als wij 🥂Prachtig beroep, prachtige vrouw! ❤️
  Jurgen & Esther, Bruidspaar

 • Fernanda is onze steun en hulp geweest bij de voorbereidingen én op dé dag zelf 9~5~2018. Hoe hadden we het zonder haar zo heerlijk en voor ons perfect gekregen....daar hoefden we gelukkig niet over na te denken, ze was er namelijk volledig voor en met ons! Wij waren best gespannen, ook ivm andere grote veranderingen in ons leven, Fernanda is op het juiste moment bij ons gekomen en wij zijn haar nu en altijd dankbaar voor de dag die, mede door haar organisatie en betrokkenheid, zo bijzonder is geworden. Bedankt lieve Fernanda💋
  Elice & Piet-Jan, Bruidspaar Bruidspaar

 • Fernanda is een kordaat optredende weddingplanner die niet prominent aanwezig is en aan wie je met een gerust hart de planning van de mooiste dag van je leven toevertrouwt.
  Judith en Melroj, Bruidspaar

 • ze is heel lief, verzorgt alles perfect. Het is net of ze gewoon al jaren bij de familie en/vrienden club hoort, en ze gaat daardoor ook heel makkelijk met iedereen om. Veel complimenten💖. Je bent een Top vrouw!!
  Angelique & Sander, Bruidspaar

 • Fernanda (Picture Perfect) heeft op uitstekende wijze de ceremonie toespraak op onze bruiloft verzorgd. Persoonlijk, ongedwongen en met vrolijke noot. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek heeft ze niet alleen ons, maar ook onze familie en vrienden geïnterviewd. Vervolgens heeft ze al deze verhalen verwerkt ze tot een mooie toespraak.We kregen van diverse vrienden en familieleden complimenten dat we zo'n leuke spreker op onze bruiloft hadden! We kunnen Fernanda van harte aanbevelen!Tom & Ellen Driedonks
  Tom & Ellen, Bruidspaar

 • Fernanda maakte meteen een vertrouwde indruk bij alle aanwezigen in de zaal. De ceremonie werd door haar op een goede, leuke, persoonlijke en spontane manier verzorgd.Met name de persoonlijke noot maakte de ceremonie luchtig en intiem. Er werd aandachtig geluisterd, soms werd er een traan weggepinkt maar er werd ook veel gelachen.
  Mvr. Nijhuis , Ambtenaar van de burgerlijke stand Gemeente Ommen

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:rgba(255,255,255,0) !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2019/01/IMG_3338-e1548404483595.jpg); } #cata_custom_heading_udzt4kwzdi > h5, #cata_custom_heading_udzt4kwzdi > h5 a{} #cata_custom_heading_h4wfcbeivf > h2, #cata_custom_heading_h4wfcbeivf > h2 a{} #cata_custom_heading_6msukw8ysp > h5, #cata_custom_heading_6msukw8ysp > h5 a{} #cata_custom_heading_o6d16g0spt > h2, #cata_custom_heading_o6d16g0spt > h2 a{}