Mijn werkwijze

De kennismaking

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen jullie je wensen kenbaar maken. Soms hebben stellen een moodboard gemaakt, zodat het meteen zichtbaar wordt wat jullie bedoelen. Voor dit kennismakingsgesprek neem ik de tijd. Ik vind het belangrijk dat we echt een klik hebben. Ik organiseer jullie grote dag; dan moet het gevoel goed zijn!
We bespreken ook alle randzaken; wat regel ik wel en wat niet. Het kennismakingsgesprek duurt 2 tot 2,5 uur. Ik neem dus echt de tijd voor jullie. Ik wil jullie echt leren kennen; en jullie de tijd geven mij ook te leren kennen.

“Ik vind een goede klik met jullie heel belangrijk”

Mijn werkwijze

Om alvast een kleine indruk te geven: Ik zie het als mijn belangrijkste opdracht jullie te ontzorgen. Dat is van te voren fijn, maar helemaal op de trouwdag zelf. Ik werk daarom best gestructureerd. Ik maak helder wat ik wel en niet kan. Als expert in de regio ken ik het wereldje goed en heb een groot netwerk als weddingplanner in de regio Vechtdal en Zwolle en omgeving. Ik weet de weg en wil die kennis graag met jullie delen. Ik kan jullie ook inspireren; ik denk graag mee met hoe het ook kan. Op de dag zelf, ben ik eigenlijk altijd de rust zelve. Dat komt omdat over alles is nagedacht; ook wat er eventueel mis kan gaan. Ik wil altijd een stapje voor zijn. Het is belangrijk dat jullie er vertrouwen hebben dat het allemaal goed komt.

“Trouwexpert in de regio Vechtdal”

Locatie en kleding

Vaak weten bruidsparen wel in wat voor sfeer hun bruiloft moet zijn. Dankzij mijn ervaringen met de locaties en leveranciers in de omgeving, kan ik jullie adviseren over wat zou kunnen. We gaan samen de locatie bezoeken. Voelt het goed? Door dit samen te doen, neemt het vaak veel stress weg. We kunnen voor het vergelijk ook een tweede locatie bezoeken.

Mijn rol hierin is: ik sta naast je. Met mij heb je een onafhankelijk persoon, die jouw wens regelt. Soms hoor ik van bruidsparen: “iedereen heeft een mening, iedereen bemoeit zich ermee”. Doordat ik wat verder afsta van jullie familie en vrienden en kan ik daardoor jullie wens écht voorop zetten. Mijn insteek is dat jullie aan het einde denken: “Dit is het. Dit is alles wat ik van te voren wilde.”

“Jullie wensen staan voorop”

Kleding regelen de bruid en bruidegom vaak zelf. Het is een belangrijk onderdeel van de trouwdag, waar vanzelfsprekend veel tijd in gaat zitten. Soms willen bruidsparen ook anderen in dezelfde stijl kleden, denk aan bruidsmeisjes, of bruidsjonkers. Dit kunnen bruidsparen zelf regelen, maar het is ook weleens voorgekomen dat ze hier niet meer aan toe kwamen. Toen kon ik dankzij mijn connecties toch een goede coupeur op korte termijn regelen, en is het op tijd gelukt een jurkje in dezelfde stijl als de bruidsjurk te maken

De trouwdag zelf

Vanaf het moment dat jullie je gereed maken voor de grote dag, sta ik voor je klaar. Ik ben op dat moment aanwezig om alles in goede banen te leiden. Het aankleden van bijvoorbeeld kinderen kan best lastig zijn op zo’n drukke dag. Soms willen ze niet meewerken door alle drukte. Bij zulke zaken spring ik in en help ik. Ik geef tips: hoe moet een corsage op? en ben er al voor eventuele gasten: heeft iedereen wat te drinken?

De ceremonie

Voor aanvang van de ceremonie sta ik klaar om alle gasten te ontvangen. Ik hou de gastenlijst bij en weet wanneer iedereen er is. Ik wijs iedereen zijn plekje. Als ceremoniespreker kun je mij ook inhuren. Als er een andere ceremoniespreker is, zet ik bijvoorbeeld de bruidstaart of de champagne vast klaar. Zijn er op de bruiloftsdag veel kinderen, komt het wel eens voor dat er oppas wordt ingehuurd. Deze oppas kan ik ook aansturen. Ik doe eigenlijk alles om jullie te ontzorgen!

Het feest

Bij het feest neem ik meestal afscheid. Soms neem ik nog cadeaus aan namens het bruidspaar of zorg ik ervoor dat de cadeaus bij jullie thuiskomen. Ik kijk na zo’n fantastische dag graag even terug. Wat allemaal is goed gegaan, wat waren de onverwachte zaken die last minute nog geregeld konden worden, zonder het bruidspaar te storen. Als ik denk: “Alles is geregeld, het is goed gegaan”, kan ik met een gerust hart weggaan en kunnen jullie verder genieten van nog een geweldige feestavond!

“Picture it and make it Perfect”

Kosten

Een bruiloftsdag organiseren en begeleiden kost erg veel tijd. Vanaf de kennismaking tot afronding stop ik er vele uurtjes in. Ik vind het fantastisch werk, want ik wil echt wat toevoegen op jullie dag. Ik wil dat alles helder en duidelijk is en dat geldt ook voor de kosten. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een offerte voor jullie. Deze spreken we ook nog door, zodat het voor iedereen duidelijk is wat we van elkaar kunnen verwachten.

Interesse?

Geïnteresseerd en benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen en of we een klik hebben? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend
kennismakingsgesprek en ik hoor graag wat jouw wensen en ideeën zijn voor een onvergetelijke trouwdag of eventueel ander life-event!

Picture it and make it perfect

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:rgba(255,255,255,0) !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2018/07/3-Ceremonie_002-e1548405146708.jpg); } #cata_button_link_7ttlgfe91h{}#cata_button_link_7ttlgfe91h .cata-link{border-bottom-style: dashed;border-bottom-width: 1px; border-bottom-color:#e49497; color: #1a1a1a}#cata_button_link_7ttlgfe91h .cata-link:hover{color: #1a1a1a;border-color:#dfa1a3;} #cata_button_link_yj06f0v3sf{}#cata_button_link_yj06f0v3sf .cata-link{border-bottom-style: dashed;border-bottom-width: 1px; border-bottom-color:#e49497; color: #1a1a1a}#cata_button_link_yj06f0v3sf .cata-link:hover{color: #1a1a1a;border-color:#dfa1a3;} #cata_button_link_sxieyprnnz{}#cata_button_link_sxieyprnnz .cata-link{border-bottom-style: dashed;border-bottom-width: 1px; border-bottom-color:#e49497; color: #1a1a1a}#cata_button_link_sxieyprnnz .cata-link:hover{color: #1a1a1a;border-color:#dfa1a3;} #cata_button_link_vd7nfpyjx5{}#cata_button_link_vd7nfpyjx5 .cata-link{border-bottom-style: dashed;border-bottom-width: 1px; border-bottom-color:#e49497; color: #1a1a1a}#cata_button_link_vd7nfpyjx5 .cata-link:hover{color: #1a1a1a;border-color:#dfa1a3;}