A blue wedding

Vandaag is het Blue Monday.

De meest deprimerende dag van het jaar. Een goede reden om een kijkje te nemen bij een blue wedding. Wie wordt daar niet vrolijk van!

Je ziet steeds vaker dat er een thema wordt doorgevoerd op de huwelijksdag. Van de kleding tot de styling in dezelfde kleurstijl. Dat creëert eenheid waardoor alles er doordacht en stijlvol uitziet. Blauw is een prachtige kleur om te gebruiken voor je huwelijksdag.

 

weddingplannerzwolle, Picture-Perfect,Taart, Blue Monday, Trouwen

Picture-Perfect taart Blue-Gold

Combineren

Blauw is heel geschikt om met andere kleuren te combineren.

Donkerblauw met Goud bijvoorbeeld. Een prachtige combinatie van kleuren. Ooit, lang geleden, toen ik nog tijd had om voor de hobby taarten te maken, mocht ik een huwelijkstaart maken in het thema Blue with a touch of gold. Super tof om te doen, maar voor mijn zenuwen niet te doen! Laat mij maar lekker Weddingplannen en ondersteunen en de taarten laat ik fijn aan andere mensen over ;-).

In mijn Pinterestbord ‘A blue wedding’ vind je een verzameling aan inspiratie. Als je al die tinten bij elkaar ziet, wauw, I love it!

 

Hoe creëer je een kleurthema

Wil je zelf aan de slag wilt met een kleurthema dan begin je met het onderzoeken welke kleur en welke tint je mooi vindt. Daarna kijk je of deze kleur ook te combineren is met andere kleuren.

Je kunt hiervoor inspiratie opdoen op Pinterest. Maar hoe leuk is het om een ‘echt’ moodboard maken! Gebruik tijdschriften en reclamefolders om te ontdekken wat bij je past. Als je een combinatie van kleuren hebt gevonden kan je aan de slag gaan met het creëren van een thema. Bedenk welke onderdelen van je dag in deze kleuren kunnen worden doorgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan je bruidsboeket, schoenen, uitnodigingen, ballonnen of andere decoratie, bedankjes, taart, lampionnen, tafelstyling, naambordjes, corsages, welkomstdrankje, hapjes, kleding van de gasten enzovoort.

Als weddingplanner kan ik je ondersteunen tijdens dit proces. We kijken samen wat je mooi vindt en hoe je het voor je ziet. Daarnaast kijk ik ook naar de praktische invulling. Is het bijvoorbeeld haalbaar om het plan te realiseren op de dag zelf en is er de mogelijkheid dat ik dit voor je regel of is het beter om een stylist in te huren, zodat je geen vrienden of familie hoeft te belasten met deze taak op jullie mooie dag.

Wil jij ook een tof thema voor je huwelijksdag? Neem dan contact met me op.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2019/01/pexels-photo-1468521-e1548404291111.jpg); }