Gastblog – Rianne Schrijver

Je gaat trouwen. Dat wordt een hele bijzondere dag in je leven, omringd door vrienden en familie. Jouw bijzondere momenten van jullie trouwdag deel je met de mensen die je het meest dierbaar zijn. Een dag waar je altijd met fijne herinneringen aan terug denkt. Maar ook een rollercoaster. Gelukkig worden er veel foto’s gemaakt om jou te helpen bij de herinneringen aan al die mooie details van jullie grote dag. Hoe krijg je dat gebundeld in een perfect trouwalbum? Best Kept Memories weet hoe ze de ingrediënten verzamelt voor een compleet trouwalbum , jij hoeft bijna niets te doen!

Voorbereidingen

Er gaan heel wat voorbereidingen vooraf aan ‘de grote dag’. Je jurk uitzoeken, taarten proeven, de trouwauto, de locatie, afspraak met je weddingplanner, de kapper, vrijgezellendag, etc. Dit allemaal om er een onvergetelijke dag van te maken. Al deze voorbereidingen leg je ongetwijfeld vast met je camera. Zo niet, dan doen je vriendinnen dat wel met hun smartphone. Want ook met je smartphone maak je goede kwaliteit foto’s.

Heel veel digitale foto’s

Alleen van de voorbereidingen op je huwelijk heb je al veel foto’s en dan moet de grote dag nog komen. De fotograaf maakt mooie foto’s overdag. ’s Avonds tijdens het feest is er meestal geen fotograaf meer, maar wel al je familie en vrienden met hun smartphone in de aanslag. Er worden veel hilarische foto’s gemaakt, waar je met een grote glimlach naar terug kunt kijken.

Compleet fotoalbum laten maken

Best Kept Memories kan al deze foto’s verzamelen en er een prachtig fotoalbum van maken. Het enige wat jij hoeft te doen is mij de emailadressen of telefoonnummers van alle fotomakers geven, dan zorg ik ervoor dat ik alle foto’s verzamel. Daar maak ik een mooie selectie uit voor in het fotoalbum. Stel je voor een fantastisch compleet trouwalbum met de foto’s van de voorbereidingen, de dag zelf en het feest in één boek. Dat wil jij toch ook?

De foto is gemaakt door Reismuts

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2019/02/211.2.jpg); } #cata_custom_heading_cj7odg5n8b > h2, #cata_custom_heading_cj7odg5n8b > h2 a{}