Trouwplannen? En wil je een ceremonie die echt over jullie gaat? Een persoonlijke speech, waar iedereen nadien zal zeggen, ‘Ja, dit ging echt over jullie!’ Dan ben je bij mij op de juiste plek. Ik ben Fernanda, toen ik in 2008 trouwde met mijn jeugdliefde Hans, was er geen mogelijkheid om een eigen ambtenaar te kiezen en de mogelijkheid voor een ceremonie-spreker was er al helemaal niet. Wij hebben een half uur spreektijd gehad met de ambtenaar die ons in de echt ging verbinden. Je raadt het al, ondanks dat het een mooie ceremonie was, ging het niet in het bijzonder over ons. En erger nog, ik kan me er amper iets van herinneren…

Dat wil ik dus voorkomen voor jou. Ik gun iedereen een persoonlijke ceremonie met de mogelijkheid het helemaal naar wens in te vullen. Tijdens een uitgebreid gesprek wil ik alle ins en outs van jullie weten. Van de ontmoeting tot het aanzoek en hoe jullie dag eruit gaat zien. Daarnaast kijken we samen naar de wensen voor de invulling van de ceremonie. Kortom, echt maatwerk. Daarnaast wil ik natuurlijk van de mensen om jullie heen ook horen wat ze over jullie te vertellen hebben. Dit alles verzamel ik tot een echt persoonlijke speech op jullie huwelijksdag.

“Praten is mijn passie, althans als je dat een passie kunt noemen. Vanaf de eerste dag dat ik kon praten, kletste ik de oren van hoofd van mijn ouders, opa’s en oma’s en iedereen die maar luisteren wilde.

Later in mijn vak als basisschool leerkracht mocht ik de hele dag gebruik maken van deze kwaliteit! Hele dagen was ik aan het woord. Heerlijk, kinderen meenemen in een verhaal. Vertellen over de kennis die ik met me meedraag, uitleggen hoe dingen in elkaar zitten en hoe iets eruit ziet. In de tijd dat digi-borden nog niet bestonden, moest ik het vooral van het inbeeldingsvermogen hebben en dan moet je wel beeldend kunnen vertellen.

En nu mag ik de gasten meenemen in de tijd dat de liefde is ontstaan. Mee naar het bruidspaar, waar het deze dag zo om draait. Luisteren naar verhalen van henzelf, maar ook van ouders, broers, zussen, vrienden, getuigen en zelfs soms hun kinderen. En aan mij de grote eer om daar een verhaal van te maken en een klein stukje mijn passie aan jullie te laten horen, voelen en beleven.”

Met als grootste doel er ECHT JULLIE CEREMONIE van te maken!

Picture it and make it Perfect
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:rgba(255,255,255,0) !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2019/09/Picture-PerfectCeremoniesprekerJohnCarlien-5.jpg); } #cata_custom_heading_rx250dtyfz > h5, #cata_custom_heading_rx250dtyfz > h5 a{} #cata_custom_heading_ppphni8qy5 > h2, #cata_custom_heading_ppphni8qy5 > h2 a{} #cata_custom_heading_alhqk5t7ef > h5, #cata_custom_heading_alhqk5t7ef > h5 a{} #cata_custom_heading_cldsq7ae6s > h2, #cata_custom_heading_cldsq7ae6s > h2 a{} #cata_button_v8kvxwqsir.cata-button{}#cata_button_v8kvxwqsir.cata-button .cata-btn{color: #826a14;border-color:#826a14}#cata_button_v8kvxwqsir.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#826a14; background-color:#826a14} #cata_custom_heading_dbcii9xofj > h5, #cata_custom_heading_dbcii9xofj > h5 a{} #cata_custom_heading_awa0bl7f6c > h2, #cata_custom_heading_awa0bl7f6c > h2 a{} #cata_custom_heading_nlfd11qzbx > h5, #cata_custom_heading_nlfd11qzbx > h5 a{} #cata_button_zd1thtl0xc.cata-button{ margin-right:20; margin-left:20;}#cata_button_zd1thtl0xc.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_zd1thtl0xc.cata-button .cata-btn:hover{color: #826a14;border-color:#ffffff; background-color:#ffffff}