Wat leuk dat je contact met me op wilt nemen!

Omdat ik naast het plannen van de leukste bruiloften en party’s ook een jong gezin heb, ben ik telefonisch niet altijd bereikbaar. Wil je een afspraak maken of iets bespreken stuur me dan een mail (naar info@picture-perfect.nl ) en dan plannen we een moment om rustig te bellen. Wil je toch alvast even proberen of ik bereikbaar ben, dan mag je natuurlijk even bellen en spreek gerust mijn voicemail in.

 

Met liefdevolle groet,
Fernanda Huizinga
Picture-Perfect

Bereikbaarheid

  • Email: info@picture-perfect.nl
  • Telefonisch: 0529-231231
  • Whatsapp: 0529-231231 (ja, je kan me gewoon appen op dit nummer 😉 )

Ik ben dus het beste per E-mail te bereiken, maar ook telefonisch en via Whatsapp

Direct Contact

Op mijn dinsdag ben ik (meestal) direct telefonisch bereikbaar van: 9:00 tot 14:00 uur en op woensdag van 9:00 tot 11:30 uur.

Buiten deze tijden kan het zijn dat ik op kan nemen en zo niet, spreek dan een voicemail in (of stuur een appje) dan bel ik je op een gelegen moment terug. Als je geen voicemail inspreekt, bel ik niet terug (omdat ik ook vaak gebeld wordt door mensen die me dingen willen verkopen) dan weet je dat vast 😉

Mijn vaste werkdagen

Ik streef er naar om vaste werkdagen te hebben, waarbij ik aan de slag ga met de voorbereidingen van de bruiloften en party’s. Maar zoals dat gaat met een jong gezin verandert er ook regelmatig iets in de planning.

Doorgaans werk ik op dinsdag van 9.00 u tot 14.00 u en op woensdag van 9.00 tot 12.00 u, maar zoals ik al schrijf verandert dat nog wel eens.

Werkdagen voor huwelijken en party’s

De beschikbaarheid voor jullie huwelijk of feest is afhankelijk van mijn agenda. Ik werk alle dagen van de week, dus neem vrijblijvend contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: rgba(228,148,151,0);}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:rgba(255,255,255,0) !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2020/11/fernanda_antoinetmurier_websize_21.jpg); } #cata_custom_heading_z7mqsiw36h > h5, #cata_custom_heading_z7mqsiw36h > h5 a{} #cata_custom_heading_xfqi70s1gx > h2, #cata_custom_heading_xfqi70s1gx > h2 a{}