Wat leuk dat je contact met me op wilt nemen! Omdat ik graag alle aandacht en tijd besteed aan de planning van misschien wel jouw feest of bruiloft, hierbij een overzicht van mijn standaard werkdagen en bereikbaarheid: (De uitzondering is natuurlijk de dag van het huwelijk of ceremonie zelf, dan werk ik natuurlijk gewoon op vrijdag, zaterdag of zondag) Ik zal dus altijd proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen of antwoord te geven op je vraag.

 

Met liefdevolle groet,
Fernanda Huizinga
Picture-Perfect

Bereikbaarheid

Ik ben dus telefonisch te bereiken en per E-mail,¬† Whatsapp & Messenger. Dus daar zal het niet aan liggen ūüėČ

Direct Contact

Op mijn standaard werkdagen ben ik direct telefonisch bereikbaar van: 9:00 tot 14:00 uur en op woensdag van 9:00 tot 11:30 uur.

Buiten deze tijden kan het zijn dat ik op kan nemen en zo niet, spreek dan een voicemail in (of stuur een appje) dan bel ik je op een gelegen moment terug. Heb je nou een spoedgeval? kies dan optie 2 in mijn keuzemenu, en dan spreek ik je zo snel mogelijk!

Vaste Werkdagen

In de even weken is dat op dinsdag, woensdag en donderdag.
In de oneven weken is dat op maandag, dinsdag en woensdag.

Omdat ik het organiseren van een huwelijk of het schrijven van een ceremonie net zo belangrijk vind als mijn gezin, probeer ik dit van elkaar te scheiden. Daarom ben ik op gezette tijden bereikbaar en werk ik vaste momenten in de week.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: rgba(228,148,151,0);}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:rgba(255,255,255,0) !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.picture-perfect.nl/wp-content/uploads/2019/04/FernandaWPE-2-center-1-e1556570385252.jpg); } #cata_custom_heading_fcy3v97op6 > h5, #cata_custom_heading_fcy3v97op6 > h5 a{} #cata_custom_heading_mmgxmug3uv > h2, #cata_custom_heading_mmgxmug3uv > h2 a{}